Programi

Home / Programi
U sklopu našeg Centra provodimo nekoliko različitih obrazovnih programa MOZGAVCI s ciljem razvoja mozga, kreativnosti, mašte, logike, razumijevanja i rješavanja problema, samopouzdanja i ZNANJA.
Specijalizirani smo za razne matematičke programe, kao i obrazovne programe s ciljem razvoja kapaciteta za funkcionalno učenje – za predškolce, učenike, studente, tvrtke i odrasle.
 

U P I S I U T I J E K U

MOZGAVCI

Mozgavci predstavljaju jedinstven program u Republici Hrvatskoj namijenjen predškolcima i djeci školskog uzrasta.

U radu s djecom otkrili smo da oni žele i mogu više, da ih zanimaju sva područja matematike i kako je ona nastala. I ne samo to, što je bilo prvo – kokoš ili jaje, tko je prvi uživao u čokoladi i kakva je ona bila, o čemu najviše ovisi opstanak ljudske vrste, postoje li službeno najružnije životinje na svijetu??? 

Na sva ta njihova važna pitanja, djeci odgovaramo kroz nekoliko različitih obrazovnih programa MOZGAVCI, s ciljem razvoja  mozga, kreativnosti, mašte, logike, razumijevanja i rješavanja problema, samopouzdanja i ZNANJA.

KLUB MUDROG UČENJA

Klub mudrog učenja namijenjen je svima koji su završili program Škole brzog čitanja i mudrog učenja i žele nastaviti njegovati naučene vještine i tehnike, ali i naučiti neke nove, napredne tehnike koje razvijaju funkcionalno učenje.

Članovi Kluba mudrog učenja imaju priliku u opuštajućem ambijentu i prigodno uređenim učionicama uz superviziju našeg stručnog nastavnog kadra raditi na svojim materijalima – lektirama, školskom gradivu, studentskim materijalima, poslovnim materijalima ili jednostavno na knjigama i materijalima koje koriste u slobodno vrijeme.

Učiti je lako – mi znamo kako!