Medijske objave

Home / Medijske objave
Škola brzog čitanja i mudrog učenja, koju u RH kao vlasnik masterfranšize predstavlja Centar za poduku HELENA, dobitnica je prestižne nagrade FRANCHISE BRAND LEADER AWARD u kategoriji NAJBOLJA REGIONALNA FRANŠIZA NA HRVATSKOM TRŽIŠTU !
Školi brzog čitanja i mudrog učenja, za koju je naš Centar vlasnik licence za Republiku Hrvatsku,  dodijeljen Certifikat europske kvalitete!

Donosimo snimku emisije Zapadna strana na kojoj su 7.5.2020. godine gostovali profesorica Sanja Rašković i mr.sc. Hrvoje Tkalčić iz Škole brzog čitanja i mudrog učenja HRVATSKA

Škola brzog čitanja i mudrog učenja stavila je na raspolaganje sve svoje nastavnike kao pomoć školarcima i studentima u učenju, u doba korone, potpuno besplatno.

Interes iznad očekivanog – Škola brzog čitanja i mudrog učenja za kratko je vrijeme poslovanja u Hrvatskoj proširila mrežu na čak 12 franšiza.

Veliki interes za prvu promotivnu radionicu u Bjelovaru!

Otvara se međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Puli!

Karlovac je postao jedanaesti grad u Hrvatskoj gdje će se moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja

Od jeseni Škola brzog čitanja i mudrog učenja i u gradu Zaprešiću!
Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku ustupio je licencna prava za grad Zaprešić i okolne općine Centru za poduku stranih jezika Global Lingua.

Škole brzog čitanja i mudrog učenja napokon otvorene diljem Slavonije! Dinamično okruženje, moderne učionice i ugodna radna atmosfera te kontinuirani napredak i razvoj Učilišta STUDIUM, njihovih djelatnika, predavača i nastave samo su neke od značajki koje Školu brzog čitanja i mudrog učenja povezuju s Učilištem STUDIUM, stoga ne iznenađuje kako je došlo do međusobne suradnje.

Otvara se još jedna Škola brzog čitanja i mudrog učenja u lijepoj našoj – u Bjelovaru!

Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor o partnerstvu sa LOGOS-om  čime je LOGOS postao vlasnik licence programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja za grad Bjelovar!

Brojne studije su pokazale da osobe koje su lijene nerijetko pronalaze inovativna rješenja u izvršavanju svojih zadaća, a koja ubrzavaju sam proces do cilja, odnosno ispunjene misije.

U školi brzog čitanja i mudrog učenja prakticiraju se određene metode u postizanju učinkovitosti učenja, odnosno kako uz minimalno utrošene energije postići bolje rezultate u školi usvajanjem posebnih tehnika. 

Veliki interes za radionicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Čakovcu, tražilo se mjesto više!

U subotu 29.6.2019. godine, roditelji zajedno sa svojom djecom imali su priliku upoznati se s programom međunarodne Škole brzog čitanja i mudrog učenja koja će od rujna svoje programe provoditi u Čakovcu.

Veliki interes za prvu besplatnu radionicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja u Varaždinu!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Varaždinu u utorak 11.6.2019. godine održala je prvu u nizu besplatnih radionica za školarce, koji su se kroz radionicu uz svoje roditelje imali priliku upoznati s programom Škole, ali i sudjelovati u testiranju brzine čitanja i kapaciteta pamćenja. Prisutni su povodom prve radionice imali priliku slušati predavanje vlasnika licence ove međunarodne škole za Republiku Hrvatsku, mr.sc. Tkalčić Hrvoja, a koliko je radionica bila uspješna govori i činjenica o upisu svih prisutnih u jesenske grupe Škole brzog čitanja i mudrog učenja!

Veliki intervju Centra za poduku HELENA za Poslovni dnevnik!

Međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja,  dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji, otvara svoja vrata i našim sugrađanima u gradu Varaždinu! 

Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor o partnerstvu sa školom KREO – KREativno Obrazovanje iz Varaždina čime je KREO postao vlasnik licence programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja za grad Varaždin!

ŠKOLA BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA OTVARA SVOJA VRATA U ČAKOVCU!

Međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja, dobitnik ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos obrazovanju u regiji, otvara svoja vrata i u gradu Čakovcu! Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor o partnerstvu sa školom Studio Žerjav iz Čakovca čime je Studio Žerjav postao vlasnik licence programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja za grad Čakovec!

Centar za poduku HELENA postao je vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku !