Medijske objave

Home / Medijske objave

„Naša franšiza nije trendovskog tipa. Tehnike funkcionalnog učenja bile su bitne oduvijek, bitne su danas, a biti će bitne i u budućnosti“, istaknuli su Helena i Hrvoje Tkalčić, primatelji master franšize „Škole brzog čitanja i mudrog učenja“.

Matematički obrazovni programi MOZGAVCI  dobitnici su ovogodišnje FRANCHISE BRAND LEADER AWARD nagrade za najbrže rastuću novu hrvatsku franšizu, među konkurencijom od čak 220 franšiza koliko ih posluje na našem tržištu! 
Škola brzog čitanja i mudrog učenja, koju u RH kao vlasnik masterfranšize predstavlja Centar za poduku HELENA, dobitnica je prestižne nagrade FRANCHISE BRAND LEADER AWARD u kategoriji NAJBOLJA REGIONALNA FRANŠIZA NA HRVATSKOM TRŽIŠTU !
Školi brzog čitanja i mudrog učenja, za koju je naš Centar vlasnik licence za Republiku Hrvatsku,  dodijeljen Certifikat europske kvalitete!

Donosimo snimku emisije Zapadna strana na kojoj su 7.5.2020. godine gostovali profesorica Sanja Rašković i mr.sc. Hrvoje Tkalčić iz Škole brzog čitanja i mudrog učenja HRVATSKA

Škola brzog čitanja i mudrog učenja stavila je na raspolaganje sve svoje nastavnike kao pomoć školarcima i studentima u učenju, u doba korone, potpuno besplatno.

Interes iznad očekivanog – Škola brzog čitanja i mudrog učenja za kratko je vrijeme poslovanja u Hrvatskoj proširila mrežu na čak 12 franšiza.

Veliki interes za prvu promotivnu radionicu u Bjelovaru!

Otvara se međunarodna Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Puli!

Karlovac je postao jedanaesti grad u Hrvatskoj gdje će se moći pohađati jedinstven program Škole brzog čitanja i mudrog učenja

Škole brzog čitanja i mudrog učenja napokon otvorene diljem Slavonije! Dinamično okruženje, moderne učionice i ugodna radna atmosfera te kontinuirani napredak i razvoj Učilišta STUDIUM, njihovih djelatnika, predavača i nastave samo su neke od značajki koje Školu brzog čitanja i mudrog učenja povezuju s Učilištem STUDIUM, stoga ne iznenađuje kako je došlo do međusobne suradnje.

Otvara se još jedna Škola brzog čitanja i mudrog učenja u lijepoj našoj – u Bjelovaru!

Centar za poduku HELENA, vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku potpisao je ugovor o partnerstvu sa LOGOS-om  čime je LOGOS postao vlasnik licence programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja za grad Bjelovar!

Brojne studije su pokazale da osobe koje su lijene nerijetko pronalaze inovativna rješenja u izvršavanju svojih zadaća, a koja ubrzavaju sam proces do cilja, odnosno ispunjene misije.

U školi brzog čitanja i mudrog učenja prakticiraju se određene metode u postizanju učinkovitosti učenja, odnosno kako uz minimalno utrošene energije postići bolje rezultate u školi usvajanjem posebnih tehnika. 

Veliki intervju Centra za poduku HELENA za Poslovni dnevnik!

Centar za poduku HELENA postao je vlasnik licence Škole brzog čitanja i mudrog učenja za Republiku Hrvatsku !